Ingredientai

Kiaulienos šonkauliukai 2 kg
Juodieji malti pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Garstyčios aštrios 300 g
Mairūnas sauja
Rozmarinai sauja
Raudonėliai sauja
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Nuplautus ir nusausintus šonkaulius supjaustykite porcijomis ir įtrinkite druska bei pipirais.

Marinatui rozmariną, raudonėlį ir mairūną sumaišykite su garstyčiomis. Aptepkite šiuo marinatu šonkaulius ir sudėkite į indą, paslėkite ir palikite šaldytuve visai parai.

Mėsą išimkite, iškepkite grilyje, aptepant likusiu marinatu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai