Ingredientai

Ar žinote, kad žagarėliai gali būti ne tik saldūs, o net iš bulvių! Patikėkite, jie ne mažiau gardūs nei įprasti.

Gaminimo eiga

Bulvių žagarėliai
  1. Nuluptas bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, nukoškite, nusausinkite ir atvėsinkite.
  2. Paskui sugrūskite.
  3. Į gautąją masę įdėkite miltų ir kiaušinio trynį.
  4. Kiaušinio baltymą išplakite, sukrėskite į paruoštą masę.
  5. Tešlą iškočiokite į 3-4 milimetrų storio lakštą, supjaustykite rombeliais ir kiekvieną rombelį per vidurį įpjaukite.
  6. Šitaip padarytus žagarėlius virkite puode arba gilioje keptuvėje aliejaus.
  7. Bulvių žagarėlius galima patiekti su pienu, grietine arba kaip priedą prie mėsos valgių.
Bulvių žagarėliai
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais