Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių. Sumaišykite sausainių trupinius su sviestu, sudėkite į kepimo formą, išlyginkite, kepkite 10 – 15 minučių.

Varškę pertrinkite per sietelį, sumaišykite su rikota ir maskarpone, įdėkite cukraus ir medaus, maišydami įmuškite po vieną kiaušinį, galiausiai sudėkite citrinos žievelę ir sultis.

Užliekite masę ant pagrindo, pakratykite formą, kad neliktų oro. Kepkite pastatę formą ant indo su vandeniu 60 – 75 minutes 150 – 160 laipsnių temperatūroje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai