Ingredientai

Sūrūs trapūs sausainiai 60 g
Meduoliai 60 g
Sviestas 60 g
Varškė (liesa) 200 g
Rikotos sūris 250 g
Maskarponės sūris 150 g
Citrinos 1 vnt.
Kiaušiniai 4 vnt.
Cukrus 70 g
Medus 70 g
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių. Sumaišykite sausainių trupinius su sviestu, sudėkite į kepimo formą, išlyginkite, kepkite 10 – 15 minučių.

Varškę pertrinkite per sietelį, sumaišykite su rikota ir maskarpone, įdėkite cukraus ir medaus, maišydami įmuškite po vieną kiaušinį, galiausiai sudėkite citrinos žievelę ir sultis.

Užliekite masę ant pagrindo, pakratykite formą, kad neliktų oro. Kepkite pastatę formą ant indo su vandeniu 60 – 75 minutes 150 – 160 laipsnių temperatūroje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai