Ingredientai

Miltai 380 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Cukrus 100 g
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Krakmolas 1 šaukštas
Sviestas 2 šaukštai
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Minkštą pagrindui skirtą sviestą išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberkite miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite.

Tešla išklokite sviestu išteptos kepimo formos pagrindą. Kelis šaukštus tešlos pasilikite viršui.

Kriaušes nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite gana smulkiai.

Varškę gerai sutrinkite su ištirpintu sviestu, kiaušiniu ir cukrumi.

Suberkite krakmolą ir gerai išmaišykite.

Suberkite kriaušes ir išmaišykite.

Varškės įdarą supilkite ant pagrindo, išlyginkite. Ant viršaus supilkite-sutrupinkite likusią tešlą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-55 minučių.

Iš formos išimkite ir patiekite jau atvėsusį.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis