Ingredientai

Sušių ryžiai 100 g
Ryžių actas 20 g
Džiovintų jūros dumblių lapai 1 vnt.
Agurkai 3 vnt.
Avokadai 0.5 vnt.
Sūdyta lašiša 100 g
Philadelphia sūris 4 šaukštai
Japoniški krienai „Wasabi“ 2 šaukšteliai
Marinuotas imbieras 2 šaukštai
Sojos padažas 100 ml
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Išvirkite ryžius, atvėsinkite ir sumaišykite su ryžių actu.

Sūdytą lašišą supjaustykite plonais lapeliais.

Jūros dumblių lakštą padalinkite į dvi dalis. Visus produktus padalinkite į dvi dalis.

Atvėsusiais ryžiais išklokite jūros dumblių lakštą taip, kad viršuje liktų 1 cm pločio neuždengtas kraštas. Neužklotą ryžiais nori lapo kraštą sudrėkinkite vandeniu, kad kraštai geriau suliptų vienas su kiti.

Paėmę už kraštų lakštą su išklotais ryžiais apverskite į kitą pusę (visą tai darykite ant maistine plėvele užkloto bambukinio vyniojimo kilimėlio).

Ryžiais neišklotos lakšto pusės viduryje horizontaliai užtepkite sūrio kremo juostelę.

Nuluptus agurkus ir avokadą supjaustykite juostelėmis ir dėkite šalia sūrio kremo.

Susukite į ritinėlį

Ritinėlio viršuje uždėkite lašišos gabalėlius, kad jie uždengtų 3 ritinėlio puses ir šiek tiek paspauskite juos kilimėliu.

Sudrėkinkite peilį šaltame vandenyje ir supjaustykite sušio suktinuką į 8 lygias dalis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu