Ingredientai

Cukrus 1 puodelis
Vanilinis cukrus 1 šaukštas
Persimonų tyrė 3 puodeliai
Sviestas 10 šaukštai
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Druska žiupsnelis
Cinamonas 2 šaukšteliai
Miltai 3 puodeliai
Razinos 1 puodelis
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Persimonus nulupkite ir sutrinkite iki tyrės.

Dubenyje išsukite cukrų r vanilinį cukrų su kiaušiniais.

Suverskite persimonų tyrę, supilkite ištirpintą sviestą ir gerai išmaišykite.

Įberkite kepimo miltelius, druską, cinamoną ir išmaišykite.

Suberkite miltus ir išmaišykite.

Suberkite smulkintus riešutus ir išmirkytas racinas. Išmaišykite.

Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai