Ingredientai
Kiaušiniai
2
vnt.
Cukrus
1
puodelis
Vanilinis cukrus
1
šaukštas
Persimonų tyrė
3
puodeliai
Sviestas
10
šaukštai
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Druska
žiupsnelis
Cinamonas
2
šaukšteliai
Miltai
3
puodeliai
Lazdyno riešutai (susmulkinti)
1.5
puodelio
Razinos
1
puodelis
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Persimonus nulupkite ir sutrinkite iki tyrės.
Dubenyje išsukite cukrų r vanilinį cukrų su kiaušiniais.
Suverskite persimonų tyrę, supilkite ištirpintą sviestą ir gerai išmaišykite.
Įberkite kepimo miltelius, druską, cinamoną ir išmaišykite.
Suberkite miltus ir išmaišykite.
Suberkite smulkintus riešutus ir išmirkytas racinas. Išmaišykite.
Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.
Atsiliepimai