Ingredientai
Sviestas
150
g
Miltai
1.5
stiklinės
Vanduo
3
šaukštai
Rūkytas kumpis
200
g
Konservuoti pievagrybiai
300
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Grietinėlė
1
stiklinė
Raudonėliai
žiupsnelis
Juodieji pipirai
pagal skonį
Mocarelos sūris
300
g
Porcijos: 6
Raudonėliai šiam sūrio ir kumpio apkepui suteikia malonų išskirtinį skonį, kurį dar papildo subtilaus traškumo tešla.
Gaminimo eiga
Sumaišykite sviestą ir kvietinius miltus.
Supilkite vandenį ir maišykite, kol tešla taps vientisa.
Išlipdykite ja 26 cm skersmens pyrago formos dugną ir kraštus.
Įdarui supjaustykite griežinėliais kumpį, nukoškite pievagrybius.
Sumaišykite kiaušinius ir grietinėlę.
Sudėkite pusę tarkuoto mocarelos sūrio.
Paplotį padenkite kumpio griežinėliais ir grybais.
Apibarstykite raudonėliais bei juodaisiais pipirais.
Užpilkite sūrio, pieno ir kiaušinių maišiniu.
Užbarstykite ant viršaus likusį tarkuotą sūrį.
Kepkite 175 laipsnių orkaitės apatinėje dalyje apie 40 minučių.
Atsiliepimai