Ingredientai

Migdolų miltai 2 puodeliai
Cukraus pudra 0.5 puodelio
Migdolų esencija 1 šaukštelis
Porcijos: 6
Siūlome išbandyti greitą būdą išsikepti kruasanus su migdolų įdaru. Šiam receptui atskirai kepti kruasanų nereikia. Pakanka pasiruošti įdaro ir turėti paprastų kruasanų.

Gaminimo eiga

Kruasanus giliai įpjaukite per pusę.

Sumaišykite (geriausiai tai pavyks padaryti su elektriniu maisto trintuvu) minkštą sviestą, cukrų, migdolų miltus ir migdolų esenciją.

Migdolų masę gausiai dėkite į kruasanų vidų. Kruasanų viršų aptepkite migdolų mase ir pabarstykite migdolų drožlėmis.

Kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės

Varškės bandelės
Lengvai paruošiamas
1 val.

Varškės bandelės

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai