Ingredientai
Kruasanai
6
vnt.
Migdolų miltai
2
puodeliai
Sviestas
150
g
Cukraus pudra
0.5
puodelio
Migdolų esencija
1
šaukštelis
Migdolų drožlės
sauja
Porcijos: 6
Siūlome išbandyti greitą būdą išsikepti kruasanus su migdolų įdaru. Šiam receptui atskirai kepti kruasanų nereikia. Pakanka pasiruošti įdaro ir turėti paprastų kruasanų.
Gaminimo eiga
Kruasanus giliai įpjaukite per pusę.
Sumaišykite (geriausiai tai pavyks padaryti su elektriniu maisto trintuvu) minkštą sviestą, cukrų, migdolų miltus ir migdolų esenciją.
Migdolų masę gausiai dėkite į kruasanų vidų. Kruasanų viršų aptepkite migdolų mase ir pabarstykite migdolų drožlėmis.
Kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.
Atsiliepimai