Ingredientai

Sūris 100 g
Porcijos: 1
Už paprastai paruošiamo, bet labai skanaus užkandžio receptą dėkojame skaitytojui Eligijui.

Gaminimo eiga

Mocarelos ar fermentinį sūrį supjaustykite centimetro storio pagaliukais.

Juos apvoliokite kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Dar kartą apvoliokite kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.

Dėkite kepti į gerai įkaitintą aliejų (aliejaus nepagailėkite - turėtų semti bent trečdalį keptuvės.

Apkepkite iš visų pusių kol gražiai paruduos.

Prie kepto sūrio galima patiekti įvairių padažų (šviežiai trintų pomidorų su bazilikais ar majonezo su česnakais), pjaustytas daržoves ir skrudintas bulvytes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai