Ingredientai

Sūris 100 g
Kiaušiniai 1 vnt.
Malti džiūvėsėliai 2 šaukštai
Porcijos: 1
Už paprastai paruošiamo, bet labai skanaus užkandžio receptą dėkojame skaitytojui Eligijui.

Gaminimo eiga

Mocarelos ar fermentinį sūrį supjaustykite centimetro storio pagaliukais.

Juos apvoliokite kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Dar kartą apvoliokite kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.

Dėkite kepti į gerai įkaitintą aliejų (aliejaus nepagailėkite - turėtų semti bent trečdalį keptuvės.

Apkepkite iš visų pusių kol gražiai paruduos.

Prie kepto sūrio galima patiekti įvairių padažų (šviežiai trintų pomidorų su bazilikais ar majonezo su česnakais), pjaustytas daržoves ir skrudintas bulvytes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla