Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Ketaus keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite džiūvėsėlius, cukrų ir paskrudinkte, nuolatos maišydami mentele.

Karamelinius džiūvėsėlius suberkite į indą atvėsti.

Išplakite 35 proc. riebumo grietinėlę su cukrumi, pridėkite 10 proc. riebumo grietinės, karamelinių
džiūvėsėlių ir lengvai sumaišykite.

Plakinį sukrėskite į maistine plėvele išklotą žiedo formos kepimo indą, uždenkite ir dėkite į šaldiklį.

Prieš patiekdami išimkite paruoštus ledus iš formos, palikite kambario temperatūroje suminkštėti apie 30 minučių.

Tiekite su šviežiomis nesmulkintomis arba sutrintomis braškėmis.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai