Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Baltos forminės duonos riekeles padalinkite į keturias dalis, o batono užteks perpjauti įstrižai.

Ant duonos užtepkite sviesto. Likusiu sviestu ištepkite kepimo forma.

Į kepimo formą duonos trikampėlius sudėliokite pusiau gulsčius, kad užeitu vienas ant kito. Reikia žiūrėti, kad apskrudęs kraštelis būtų apačioje.

Užberkite smulkiai tarkuoto kietojo sūrio ir stambiau tarkuoto fermentinio sūrio.

Suplakite kiaušinius, grietinėlę, pieną ir druską.

Plakiniu užpilkite duonos riekeles. Palikite 15 minučių pastovėti, kad duona suminkštėtų.

Dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 45 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai