Ingredientai

Grietinė 1 stiklinė
Varškė 0.5 kg
Mėtos žiupsnelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Nuskustas bulves sutarkuokite. Tarkius nusunkite ir užplikykite karštu išlydytu sviestu. Gerai išmaišykite.

Įmuškite du kiaušinius, įberkite druskos ir išmaišykite.

Kitame dubenyje į varškę įmuškite vieną kiaušinį, įberkite smulkiai supjaustytų mėtų, druskos ir gerai išmaišykite.

Į sviestu išteptą kepimo indą įpilkite ploną sluoksnį bulvių tarkių, ant viršaus varškės sluoksnį ir vėl bulvių tarkių.

Kepkite apie valandą iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Patiekite grietine ar kastiniu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai