Ingredientai
Bulvės
2
kg
Sviestas
200
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Grietinė
1
stiklinė
Varškė
0.5
kg
Mėtos
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Nuskustas bulves sutarkuokite. Tarkius nusunkite ir užplikykite karštu išlydytu sviestu. Gerai išmaišykite.
Įmuškite du kiaušinius, įberkite druskos ir išmaišykite.
Kitame dubenyje į varškę įmuškite vieną kiaušinį, įberkite smulkiai supjaustytų mėtų, druskos ir gerai išmaišykite.
Į sviestu išteptą kepimo indą įpilkite ploną sluoksnį bulvių tarkių, ant viršaus varškės sluoksnį ir vėl bulvių tarkių.
Kepkite apie valandą iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Patiekite grietine ar kastiniu.
Atsiliepimai