Ingredientai
kiaulienos sprandinės
200
g
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
raudonėlio
žiupsnelis
česnakinių prieskonių
žiupsnelis
rūkytos paprikos
žiupsnelis
mėlynųjų svogūnų
2
vnt.
aliejaus (kepimui)
2
v. š.
salotos lapų
3
vnt.
svogūnų laiškų
3
vnt.
Gaminimo eiga
1. Kiaulienos sprandinę supjaustykite kubeliais, marinuokite aliejumi, druska, pipirais, rūkyta paprika, česnakiniais prieskoniais ir raudonėliu. 1 mėlynąjį svogūną supjaustykite skiltelėmis.
2. Kiaulienos sprandinę maukite ant iešmelio, tada – svogūną ir taip, kol viskas bus sumauta ant iešmelio. Šašlyką kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš visų pusių, kol gražiai apskrus ir pilnai iškeps.
3. Patiekite su salotų lapais, griežinėliais pjaustytu svogūnu bei svogūnų laiškais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai