Ingredientai

svogūnas 1 vnt.
faršo 400 g
pomidorų tyrės 3 v. š.
Ar tu viena iš tų šeimininkių, kuri niekaip neprisijaukina baklažano? Tikimės, kad šis supergardus faršo ir baklažano derinys jį padės pamėgti.

Gaminimo eiga

Receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.

  1. Baklažaną supjaustykite riekutėmis ir išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
  2. Keptuvėje ant šaukštelio ghi sviesto pakepinkite kubeliais pasmulkintą svogūną, o vėliau sudėkite mėsą ir šiek tiek apkepkite. Įmaišykite pomidorų tyrę, pipirų, druskos.
  3. Ant baklažanų ritinėlių šaukštu dėkite mėsos masę ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol baklažanai suminkštės.
  4. Jei mėgstate, puoškite žiupsneliu tarkuoto sūrio.
Tinklaraštis „Lieknos bitės“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai