Ingredientai

Salotos 1 pakelis
Obuoliai 2 vnt.
Citrinos 1 vnt.
Garstyčios 1 šaukštas
Medus 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2
Tikros pavasario salotos – lengvos ir gaivios. Ačiū skaitytojai Urtei už receptą.

Gaminimo eiga

1. Lėkštėse sudėliokite žalias salotas (jas galite rinktis pagal skonį: salotų mišinį, vieną salotų rūšį ar špinatų lapelius).

2. Obuolius supjaustykite riekelėmis, apšlakstykite citrinų sultimis, kad neparuduotų, ir sudėkite ant salotų.

3. Garstyčias, medų, alyvuogių aliejų ir prieskonius sumaišykite iki vientisos masės, užpilkite ant paruoštų salotų.

4. Ant viršaus užberkite tarkuoto Džiugo sūrio.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Ispaniškos bulvių salotos su tunu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ispaniškos bulvių salotos su tunu

Agurkų ir avokadų salotos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Agurkų ir avokadų salotos

Greitos brokolių ir spanguolių salotos
Lengvai paruošiamas
10 min.

Greitos brokolių ir spanguolių salotos

Gaivios salotos su obuoliais ir Džiugo sūriu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Gaivios salotos su obuoliais ir Džiugo sūriu