Ingredientai
Salotos
1
pakelis
Obuoliai
2
vnt.
Citrinos
1
vnt.
Džiugo sūris
50
g
Garstyčios
1
šaukštas
Medus
1
šaukštas
Alyvuogių aliejus
50
ml
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Lėkštėse sudėliokite žalias salotas (jas galite rinktis pagal skonį: salotų mišinį, vieną salotų rūšį ar špinatų lapelius).
2. Obuolius supjaustykite riekelėmis, apšlakstykite citrinų sultimis, kad neparuduotų, ir sudėkite ant salotų.
3. Garstyčias, medų, alyvuogių aliejų ir prieskonius sumaišykite iki vientisos masės, užpilkite ant paruoštų salotų.
4. Ant viršaus užberkite tarkuoto Džiugo sūrio.
Atsiliepimai