Ingredientai

Salotos 1 pakelis
Obuoliai 2 vnt.
Citrinos 1 vnt.
Garstyčios 1 šaukštas
Medus 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2
Tikros pavasario salotos – lengvos ir gaivios. Ačiū skaitytojai Urtei už receptą.

Gaminimo eiga

1. Lėkštėse sudėliokite žalias salotas (jas galite rinktis pagal skonį: salotų mišinį, vieną salotų rūšį ar špinatų lapelius).

2. Obuolius supjaustykite riekelėmis, apšlakstykite citrinų sultimis, kad neparuduotų, ir sudėkite ant salotų.

3. Garstyčias, medų, alyvuogių aliejų ir prieskonius sumaišykite iki vientisos masės, užpilkite ant paruoštų salotų.

4. Ant viršaus užberkite tarkuoto Džiugo sūrio.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai