Ingredientai

Obuoliai 1 vnt.
Medus 1 šaukštelis
Citrinų sultys 2 šaukšteliai
Mėtos žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Persimonus ir obuolius supjaustykite kubeliais, atsargiai išmaišykite. Ant viršaus užbarstykite granatų sėklų, papuoškite mėtų lapeliais ir užpilkite su medumi sumaišytomis citrinos sultimis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

ATRADIMAS: gaivios arbūzų salotos su feta
Lengvai paruošiamas
15 min.

ATRADIMAS: gaivios arbūzų salotos su feta

GAIVU: arbūzų ir fetos salotos
Lengvai paruošiamas
10 min.

GAIVU: arbūzų ir fetos salotos

Salotos - vitaminų bomba
Lengvai paruošiamas
15 min.

Salotos - vitaminų bomba

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis