Ingredientai

Ilgavaisis agurkas 2 vnt.
Česnako skiltelė 5 vnt.
Krapai keletas
Druska pagal skonį
Juodieji pipirai pagal skonį
Porcijos: 4
Virtuvės šefas Dmitrij Urbanovič kviečia vos per kelias minutes pasigaminti gaivią agurkų šatsriubę.

Gaminimo eiga

1. Agurkus sutarkuoti tarka, krapus ir svogunūs smulkiai sukapoti ir į gautą masę įspausti česnako.
2. Į puodą pilkite kefyrą, mineralinį vandenį, pagardinkite druska ir pipirais ir viską gerai išmaišykite.

3. Sriubą palaikykite šaldytuve bent pora valandų arba per naktį. Patiekite tik atvėsintą.

4. Patiekiant užberkite žalumynų (ridikėlių, svogūnų laiškų ar krapų).

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Belgiški vafliai su cukinijomis
Reikia pasistengti
25 min.

Belgiški vafliai su cukinijomis

Netikėti „Chicken nuggets“ be vištienos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Netikėti „Chicken nuggets“ be vištienos

Agrastų ir bananų uogienė
Lengvai paruošiamas
40 min.

Agrastų ir bananų uogienė

Vyšnių uogienė su šokoladu
Lengvai paruošiamas
50 min.

Vyšnių uogienė su šokoladu