Ingredientai

Riebiųjų ančių kepenėlių paštetas foie gras
Balta skrudinimo duona arba krekeriai
Figų džemas
Aštrieji espeletės pipirai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Paskrudinkite duoną, nupjaukite pluteles ir supjaustykite trikampėliais. Jeigu norite, galima rinktis ir pasūdytus krekerius, tačiau jie labiau trupa.

2. Foie gras supjaustykite ir dėkite ant duonos, ant viršaus dėkite šiek tiek figų džemo ir saikingai pagardinkite aštriaisiais espeletės pipirais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais