Ingredientai
Riebiųjų ančių kepenėlių paštetas foie gras
Nulupti burokėliai
2
vnt.
Chereso actas
2
šaukšteliai
Cukraus pudra
1
šaukštas
Apelsinų sultys
0.5
vnt.
Druska
žiupsnelis
Šviežiai malti pipirai
žiupsnelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Burokėlius supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais. Išspauskite pusės apelsino sultis.
2. Keptuvėje įkaitinkite chereso actą su apelsinų sultimis ir cukraus pudra, tada suberkite burokėlių gabalėlius.
3. Virkite maždaug 10 minučių, kol skystis sutirštės ir gerai padengs burokėlius.
4. Supjaustykite foie gras ir paskaninkite druska bei pipirais.
5. Labai karštoje keptuvėje be riebalų 45 sekundes iš abiejų pusių paskrudinkite foie gras riekeles.
6. Padėkite jas ant virtuvinio popieriaus.
7. Į lėkštę įdėkite du burokėlių griežinėlius, tada ant viršaus uždėkite foie gras.
8. Pabarstykite druska ir iškart mėgaukitės.
Skanaus!
Atsiliepimai