Viduržemio jūros kraštais alsuojančių pyragėlių galima išsikepti iš šaldytos sluoksniuotosios tešlos.

Gaminimo eiga

Suklokite tešlos lakštus ant kepamojo popieriaus, kad atšiltų.

Įdarui šakute susmulkinkite fetos sūrį.

Supjaustykite alyvuoges ir pomidorus mažais kubeliais, sumaišykite su tarkuotu ir fetos sūriu.

Perpjaukite tešlos lakštus perpus ir paskui nuo kiekvieno gabaliuko pakraščio nupjaukite dar po dvi 0,5 cm pločio juosteles taip, kad tešlos gabaliukas išliktų labiau kvadratinis.

Ant kiekvieno gabaliuko uždėkite po krūvelę įdaro, apibarstykite raudonėliais ir kryžmai uždėkite po dvi tešlos juosteles, kurių galus prispauskite.

Teptuku aptepkite pyragėlius plaktu kiaušiniu.

Kepkite iš anksto įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai