Už receptą dėkojame skaitytojams Gyčiui ir Kristinai.

Gaminimo eiga

Paprikas išplauname,nupjauname viršų ir išimame sėklas ir pertvaras.

Ruošiame įdarą: svogūnus su morkomis apkepame, daugiau nei pusę dedame į faršą,kitą dalį atidedame padažui.

Apkepame smulkiai pjaustytus pievagrybius,dedame taip pat į faršą.

Išverdame kietai kiaušinius,smulkiai pjaustome ir dedame į faršą.

Beriame ryžius (nevirti). Beriame druskos, pipirų pagal skonį.

Visus įdaro produktus sumaišome ir dedame į paruoštas paprikas.

Sudedame į puodą.

Troškimui darome padažą: puodelyje vandens ištirpiname du kubelius sultinio, sudedame kepintus svogūnus su morkomis ir užpilame trintais pomidorais su česnakais.

Troškiname 40 min.

Garnyrui galima naudoti virtas bulves arba bulvių košę. Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena