Ingredientai

Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Sultinys 100 ml
Grietinė 4 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Nupjaukite paprikų viršūnes su koteliu ir labai atidžiai išvalykite sėklas.

2. Faršą apkepkite keptuvėje su smulkiai supjaustytu svogūnu, prieskoniais.

3. Suberkite ryžius, maišant kepkite kelias minutes ir įpilkite sultinio.

4. Išmaišykite ir troškinkite 5 minutes.

5. Įdarą sudėkite į paprikas, ant viršaus uždėkite po didelį šaukštą grietinės ir uždenkite nupjautomis viršūnėlėmis.

6. Sustatykite įdarytas paprikas į kepimo indą.

7. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis

Jūros gėrybių užkandis La paranza
Lengvai paruošiamas
30 min.

Jūros gėrybių užkandis La paranza

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“

Velingtono kepsniai su lašiša
Lengvai paruošiamas
45 min.

Velingtono kepsniai su lašiša

Žuvienė su lašiša
Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša