Ingredientai

Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Sultinys 100 ml
Grietinė 4 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Nupjaukite paprikų viršūnes su koteliu ir labai atidžiai išvalykite sėklas.

2. Faršą apkepkite keptuvėje su smulkiai supjaustytu svogūnu, prieskoniais.

3. Suberkite ryžius, maišant kepkite kelias minutes ir įpilkite sultinio.

4. Išmaišykite ir troškinkite 5 minutes.

5. Įdarą sudėkite į paprikas, ant viršaus uždėkite po didelį šaukštą grietinės ir uždenkite nupjautomis viršūnėlėmis.

6. Sustatykite įdarytas paprikas į kepimo indą.

7. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai