Ingredientai

Sviestas 100 g
Fermentinis sūris 50 g
Miltai 1.5 stiklinės
Grietinėlė 5 šaukštai
Svogūnai 5 vnt.
Sviestas 2 šaukštai
Muskato riešutai žiupsnelis
Čiobreliai žiupsnelis
Pipirai žiupsnelis
Druska pagal skonį
Fermentinis sūris 100 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Grietinėlė 6 šaukštai
Porcijos: 8
Apkepą, kuriame daug svogūnų ir sūrio, mėgsta vyrai.

Gaminimo eiga

Sumaišykite sviestą, tarkuotą sūrį, grietinėlę ir miltus, kad pasidarytų vientisa tešla.

Išlipdykite ja 26 cm skersmens pateptos pyrago formos dugną ir kraštus.

Supjaustykite svogūnus ir pakepinkite svieste.

Sumaišykite tarkuotą sūrį, kiaušinius, grietinėlę ir prieskonius.

Užpilkite ant tešlos svogūnų masę, o ant jos – sūrio bei grietinėlės maišinį.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba