Ingredientai
Ėriena
1
kg
Apelsinų sultys
300
ml
Raudonas sausas vynas
200
ml
Sojos padažas
4
šaukštai
Rozmarinai
5
šakelės
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
0.5
vnt.
Ėrienos prieskoniai
pagal skonį
Porcijos: 8
Roberto Ščesnavičiaus receptas.
Gaminimo eiga
1. Į dubenį įdėti ėrieną.
2. Supjaustyti arba sukapoti svogūną ir česnaką.
3. Sudėti juos ir rozmariną, supilti apelsinų sultis, vyną ir sojos padažą.
4. Marinuoti mažiausiai parą laiko.
5. Po marinavimo ėrienos mėsą dėti į orkaitę ir maždaug valandą kepti 170 laipsnių temperatūroje.
6. Patiekiant palaistyti marinatu.
Skanaus!
Atsiliepimai