Ingredientai
Vištienos filė
500
g
Svogūnai
2
vnt.
Vanduo
100
ml
SANTA MARIA TACO prieskonių mišinys
1
pakelis
SANTA MARIA TACO švelnus padažas
1
indelis
Konservuotos pupelės
400
g
Konservuoti kukurūzai
200
g
SANTA MARIA tortilijos
1
pakelis
Sūris
200
g
Aliejus
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Apskrudinkite smulkiai pjaustytus svogūnus su smulkiai pjaustyta vištiena, sudėkite prieskonių mišinį ir supilkite vandenį. Išmaišykite ir 2–3 minutes pakaitinkite neuždengtoje keptuvėje.
Sudėkite pusę nurodyto padažo kiekio, pupeles ir kukurūzus. Sumažinkite temperatūrą ir keletą minučių pakaitinkite.
Sudėkite ant tortilijų vištienos įdarą, suvyniokite ir sudėkite susuktas tortilijas vieną šalia kitos į karščiui atsparų indą.
Tolygiai užtepkite likusį padažą ant viršaus ir apibarstykite tarkuotų sūriu.
Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 8–10 minučių arba kol sūris išsilydys ir gražiai paskrus.
Atsiliepimai