Gaminimo eiga

Džiugo sūrį sutarkuojame smulkia trintuve, sumaišome su džiuvėsėliais, ir pabarstome šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių. Į skardą įklojame kepimo popieriaus.

Šaukšteliu išdėliojame trupinių masę vienodomis - maždaug šaukštelio dydžio krūvelėmis. Skardą pašauname į orkaitę vos kelioms minutėms. Sūris greitai lydosi ir paruduoja kepinėlių kraščiukai. Sausainėlius atvėsiname.

Kremui „Philadelphijos“ sūrį ištriname su keliais šaukštais grietinėlės, sutarkuota citrinos žievele, krapais ir citrininiais pipirais. Ant atvėsusių sausainukų dedame po šaukštelį kremo ir susuktą gabalėlį lašišos. Puošiam krapų šakele. Užkandėles reiktų ruošti prieš pat patiekiant ant stalo.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai