Porcijos: 2

Panorus pietums ar vakarienei žuvies, gaminkita doradą. Tai jūrinė žuvis, pasižyminti išskirtiniu aromatu ir švelnaus skonio mėsa, o ją paruošti nėra sudėtinga. Patiekite doradą su keptomis daržovėmis.

Gaminimo eiga

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Morkas nuskuskite ir supjaustykite kubeliais, svogūną – ketvirčiais. Visas daržoves sumaišykite su 2 šaukštais aliejaus, šiek tiek pabarstykite druska. Jeigu norite – ir mėgstamais prieskoniais.

  2. Žuvyse atsargiai padarykite po 2 įpjovas. Jas patepkite likusiu aliejumi ir pabarstykite druska. Ant žuvies išdėliokite citrinos griežinėlius.

  3. Sudėkite visus ingredientus į kepimo skardą ir kepkite 30-35 min.

Receptu dalijasi „Iki“