Ingredientai
Vištienos filė
0.5
kg
Kefyras
0.5
l
Pipirai
pagal skonį
Druska
0.5
šaukštelio
Miltai
0.5
stiklinės
Krakmolas
2
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos filė supjaustykite dviejų kąsnių gabaliukais.
Pabarstykite pipirais ir užpilkite kefyru.
Pastatykite šaltai porai valandų.
Dubenyje sumaišykite miltus, krakmolą ir druską.
Gerai suplakite kiaušinius.
Vištienos gabaliukus apvoliokite miltų ir krakmolo mišinyje. Tuomet kiaušinio plakinyje ir vėl miltų ir krakmolo mišinyje.
Kepkite gerai nedideliame puode įkaitintame aliejuje, kol gabalėliai gražiai apskrus. (Vienu metu įdėkite tik kelis gabalėlius.)
Patiekite su salotomis arba garstyčių ir grietinėlės padažu.
Atsiliepimai