Ingredientai

Vištų blauzdelės 8 vnt.
Pasukos 1 puodelis
Druska 1 šaukštelis
Česnakai 8 skiltelės
Provanso žolelės 1 šaukštas
Miltai 4 šaukštai
Pipirai 0.3 šaukštelio
Rūkytų paprikų milteliai 1 šaukštelis
Malti džiūvėsėliai 4 vnt.
Kietasis sūris 3 šaukštai
Kiaušiniai 2 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištų blauzdeles įtrinkite išspaustu česnaku, druska ir Provanso žolelėmis.

Užpilkite pasukų ir palikite 30 minučių šaldytuve.

Sumaišykite miltus su džiovintų paprikų milteliais, pipirais.

Maltus džiūvėsius sumaišykite su smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu.

Kiaušinius išplakite.

Marinuotas blauzdeles gerai nuvarvinkite.

Apvoliokite miltų mišinyje, plaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsiuose.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas