Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Sutrupinkite avižinius sausainius ir sutrinkite iki rupių miltų.

2. Sumaišykite su ištirpintu sviestu ir išklokite pyrago formos, su nuimamais kraštais, dugną. Sluoksnis turėtų būti gana storas - apie 1,5-2 cm storio.

3. Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite 10 minučių, kad išbrinktų. Pašildykite ir maišykite, kol ištirps.

4. Varškę išsukite iki purumo su vaniliniu jogurtu ir cukrumi.

5. Supilkite atvėsusią skystą želė ir išmaišykite.

6. Varškės sluoksnį sudėkite ant pagrindo ir išlyginkite.

7. Dėkite į šaldytuvą porai valandų.

8. Prieš tiekiant, pyrago viršų aptepkite braškių uogiene.

9. Šiam pyragui tiks ir kitos uogienės ar trintos uogos su cukrumi.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai