Ingredientai

Miltai 3 puodeliai
Cukrus 1 puodelis
Druska žiupsnelis
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Grietinė 0.5 puodelio
Razinos 0.5 puodelio
Porcijos: 12

Gaminimo eiga

Į miltus sutarkuokite šaltą sviestą. Išmaišykite ir trinkite tarp delnų kol miltai taps sviestiniai.

Kiaušinius gerai išsukite su cukrumi ir druska.

Kiaušinius sumaišykite su miltais.

Grietinę išmaišykite su kepimo milteliais ir sudėkite į miltus.

Tešlą išminkykite, suvyniokite į maistinę plėvelę ir valandai padėkite į šaldytuvą.

Atvėsusią tešlą padalinkite į kelias dalis ir sumalkite su mėsmale.

Tešlos trupinius-makaronus suberkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Pasistenkite trupinius kuo geriau paskleisti ir atskirti vienas nuo kito.

Kepkite 20 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Kiek atvėsusius trupinius dar labiau patrupinkite, kad neliktų didelių, sukibusių gabalų.

Dubenyje sumaišykite kondensuotą pieną ir šiltą ištirpintą sviestą. Suberkite razinas, džiovintas spanguoles, trupintus migdolus ir trupinius.

Gerai išmaišykite.

Masę sudėkite į maistine plėvele ar kepimo popieriumi ištiestą dubenį ar norimą indą.

Pastatykite į šaldytuvą mažiausiai trims valandoms.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“