Ingredientai

Kečupas 200 ml
Česnakinė druska 1 šaukštelis
Čiobreliai 1 šaukštelis
Bazilikai 1 šaukštelis
Raudonėliai 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Šonkauliukus supjaustykite mažesniais gabaliukais.

Kečupą sumaišykite su balzaminiu actu ir prieskoniais. Gautu mišiniu apipilkite šonkauliukus ir gerai išmaišykite, kad pasidengtų visi.

Uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą porai valandų.

Nuo šonkauliukų pirštais nubraukite marinato perteklių ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių, kol gražiai apskrus.

Šonkauliukus galite kepti ir kepsninėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai