Ingredientai

Kiaulienos šonkauliukai 1 kg
Kečupas 200 ml
Balzaminis actas 50 ml
Česnakinė druska 1 šaukštelis
Aitriosios paprikos milteliai 0.5 šaukštelio
Čiobreliai 1 šaukštelis
Bazilikai 1 šaukštelis
Raudonėliai 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Šonkauliukus supjaustykite mažesniais gabaliukais.

Kečupą sumaišykite su balzaminiu actu ir prieskoniais. Gautu mišiniu apipilkite šonkauliukus ir gerai išmaišykite, kad pasidengtų visi.

Uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą porai valandų.

Nuo šonkauliukų pirštais nubraukite marinato perteklių ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių, kol gražiai apskrus.

Šonkauliukus galite kepti ir kepsninėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai