Artėjantis savaitgalis – puiki proga išmėginti dešrainių su klevų sirupe karamelizuota šonine. Kitoks skonis – jums neabejotinai patiks. Dešrainius su karamelizuota šonine papuoškite baziliko lapeliais.

Gaminimo eiga

* MANTINGA dešrainių bandeles „Cosmos“ apskrudinkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių po 2 min.

* Svogūną supjaustykite šiaudeliais.

* Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite dešreles bei šaltai rūkytą šoninę.

* Dešreles kepkite iš visų pusių, kol apskrus. Dešreles ištraukite ir supilkite klevų sirupą.

* Išmaišykite ir karamelizuokite šoninę apie 2 min.

* Apkeptas bandeles tepkite majonezu iš vidaus, sudėkite dešreles, šiaudeliais pjaustytus svogūnus, karamelizuotą šoninę.

* Apšlakstykite garstyčiomis ir papuoškite baziliko lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai