Ingredientai
MANTINGA dešrainių bandelių „Cosmos“
0.5
pakuotės
mėlynojo svogūno
0.5
vnt.
aliejaus
2
v. š.
pieniškų dešrelių
2
vnt.
klevų sirupo
2
v. š.
majonezo
1
v. š.
garstyčių
1
v. š.
baziliko lapelių
keletas
Porcijos: 2
Artėjantis savaitgalis – puiki proga išmėginti dešrainių su klevų sirupe karamelizuota šonine. Kitoks skonis – jums neabejotinai patiks. Dešrainius su karamelizuota šonine papuoškite baziliko lapeliais.
Gaminimo eiga
* MANTINGA dešrainių bandeles „Cosmos“ apskrudinkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių po 2 min.
* Svogūną supjaustykite šiaudeliais.
* Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite dešreles bei šaltai rūkytą šoninę.
* Dešreles kepkite iš visų pusių, kol apskrus. Dešreles ištraukite ir supilkite klevų sirupą.
* Išmaišykite ir karamelizuokite šoninę apie 2 min.
* Apkeptas bandeles tepkite majonezu iš vidaus, sudėkite dešreles, šiaudeliais pjaustytus svogūnus, karamelizuotą šoninę.
* Apšlakstykite garstyčiomis ir papuoškite baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai