Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Braškes supjaustykite skiltelėmis. Ir padalinkite per pusę į du dubenėlius.
2. Supjaustykite gabalėliais bananus, suberkite į vieną indelį su braškėmis ir su šakute sutrinkite. Įtarkuokite citrinos žievelės, išmaišykite. Gausite pakankamai tirštą padažą.
3. Mėsainių bandeles perpjaukite pusiau ir apskrudinkite keptuvėje, grilyje arba orkaitėje.
4. Avižinius ledus su mangais išimkite iš pakuotės ir supjaustykite tarsi paplotėliais. Tokius paplotėlius dėkite tarp sviestinio popieriaus lakštų ir palaikykite šaldymo kameroje. Jei gaminate iš karto, galite jų nedėti į kamerą, tiesiog palaikyti kameroje jie ilgesnį laiką bus kietesni.
5. Į dubenėlį, kuriame subėrėte tik braškes, įdėkite plėšytų mėtų lapelių ir sumaišykite.
6. Apskrudintą bandelę patepkite braškių ir bananų padažu, užberkite javainių su mėlynėmis ir acai uogomis, dėkite ledų paplotėlį, braškes su mėtomis, papuoškite mėtos lapeliais ir uždenkite bandelės viršūnėle, kurią daugiau patepkite bananų padažu.
7. „Burgerį“ apibarstykite cukraus milteliais, galite papuošti braškių lapeliais.
ALFO PATARIMAI:
· Į šį „burgerį“ taip pat tinka avižiniai ledai su kakava.
· Braškes galite keisti kitomis mėgstamomis uogomis.
· Kartu su mangu labai dera ananasas.
· Į padažą galite įtarkuoti šokolado, pavyzdžiui, PERGALĖS juodojo šokolado, ir pašildyti orkaitėje ar grilyje. Taip „burgeris“ įgaus dar kitokį skonį.
· Pagaminkite šį „burgerį“ ne tik sau!
Atsiliepimai