Ingredientai

Morkos 2 vnt.
Porai 1 vnt.
Daržovių sultinys 2 v. š.
Citrinos 0.5 vnt.
Šviežios kalendros
Druska žiupsnelis
Juodieji pipirai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Daržoves nuplaukite, supjaustykite kubeliais, sudėkite į keptuvę ir šiek tiek patroškinkite ant vidutinės ugnies.

2. Ananasus supjaustykite, sumaišykite su susmulkinta citrina ir kapotomis kalendromis, viską susmulkinkite trintuvu, išmaišykite ir pagamintą padažą supilkite ant daržovių.

3. Į puodą suberkite žirnelius, supilkite padažą ir daržovių mišinį, įpilkite vandens, patroškinkite 10 minučių, suberkite sultinį, pipirus ir druską, dar po 10 minučių išjunkite bei ragaukite.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai