Ingredientai

Raugintos žaliuokės 1 stiklinė
Bulvės 3 vnt.
Morkos 2 vnt.
Marinuoti agurkai 2 vnt.
Konservuoti žirneliai 0.5 stiklinės
Svogūnai 1 vnt.
Grietinė 75 g
Majonezas 75 g
Garstyčios 1 šaukštelis
Krapai sauja

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Morkas, bulves išvirkite, supjaustykite mažais kubeliais. Supjaustykite ir agurkus su svogūną. Sudėkite žirnelius, žaliuokes ir užpilkite padažu.

Padažui sumaišykite grietinę, majonezą ir garstyčias. Salotas išmaišykite, sudėkite į salotinę ir papuoškite susmulkintais krapais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla