Ingredientai

Bulvės 1.5 kg
Žalieji žirneliai 150 g
Obuolių actas 3 šaukštai
Tabasko padažas 0.2 šaukštelio
Rudasis cukrus 1 šaukštas
Česnakai 1 skiltelė
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6
Puikios salotos, tinkančios su mėsa, vištiena ir žuvų patiekalais. Galima patiekti ir kaip atskirą valgį. Skaniausios – pagamintos vasarą iš šviežių daržovių.

Gaminimo eiga

Bulves išvirkite ir atvėsinkite.

Bulves nulupkite ir supjaustykite gan dideliais gabaliukais (galima į keturias dalis).

Plonais griežinėliais supjaustykite svogūną ir papriką.

Žirnelius pavirkite 3 minutes, nusausinkite ir atvėsinkite.

Sumaišykite bulves, svogūną, papriką ir žirnelius.

Ant salotų užpilkite padažą (jį paruošite sumaišę visas sudedamąsias dalis), gerai išmaišykite.

Apibarstykite mėlynųjų pelėsių sūriu.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai