Ingredientai
Bulvės
1.5
kg
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
Žalieji žirneliai
150
g
Alyvuogių aliejus
100
ml
Obuolių actas
3
šaukštai
Tabasko padažas
0.2
šaukštelio
Rudasis cukrus
1
šaukštas
Dižono garstyčios
3
šaukštai
Česnakai
1
skiltelė
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Puikios salotos, tinkančios su mėsa, vištiena ir žuvų patiekalais. Galima patiekti ir kaip atskirą valgį. Skaniausios – pagamintos vasarą iš šviežių daržovių.
Gaminimo eiga
Bulves išvirkite ir atvėsinkite.
Bulves nulupkite ir supjaustykite gan dideliais gabaliukais (galima į keturias dalis).
Plonais griežinėliais supjaustykite svogūną ir papriką.
Žirnelius pavirkite 3 minutes, nusausinkite ir atvėsinkite.
Sumaišykite bulves, svogūną, papriką ir žirnelius.
Ant salotų užpilkite padažą (jį paruošite sumaišę visas sudedamąsias dalis), gerai išmaišykite.
Apibarstykite mėlynųjų pelėsių sūriu.
Atsiliepimai