Ingredientai

Bulvės 2 vnt.
Morkos 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Provanso žolelės 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Morkas ir bulves sutarkuokite bulvių tarka ir nusunkite.

2. Saliero šaknį sutarkuokite smulkia burokine tarka.

3. Sumaišykite su faršu, kiaušiniais ir prieskoniais.

4. Formuokite kotletukus ir dėkite juos viena šalia kito į kepimo indą.

5. Pomidorus nulupkite, sutrinkite su druska ir Provanso žolelėmis.

6. Padažą užpilkite ant kotletukų.

7. Dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

8. Kepkite apie 40-45 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai