Ingredientai

česnako 2 skiltelės
aštrios dešros 100 g
aliejaus 1 v. š.
kaparėlių 2 v. š.
rozmarino 1 šakelė
petražolės 1 šakelė

Gaminimo eiga

1. Mėlynąjį svogūną supjaustykite kubeliais, salierą perpjaukite išilgai ir supjaustykite gabalėliais, česnaką sutraiškykite peiliu ir susmulkinkite, aštrią dešrą supjaustykite plonomis juostelėmis.

2. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepkite dešros juosteles. Tada suberkite smulkintą česnaką, svogūną, salierą ir išmaišykite. Dėkite kaparėlius, konservuotas raudonąsias pupeles ir išmaišykite. Galiausiai užberkite šviežių rozmarino lapelių ir išmaišykite.

3. Patiekite papuošę petražolės ir rozmarino šakelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai