Ingredientai
Kiaušiniai
8
vnt.
Druska
šaukštelis
Sviestas
40
g
Virtos daržovės
400
g
Druska
1
žiupsnelis
Kapotos petražolės
2
šaukštai
Sviestas
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Kiaušinius išplakite su druska. Keptuvėje įkaitinkite 10 g sviesto (jo užteks vienam omletui).
Į įkaitusią keptuvę supilkite ketvirtadalį kiaušinių plakinio ir iškepkite.
Į kitą keptuvę įpilkite truputį vandens, įdėti gabaliuką sviesto ir suberkite virtas daržoves (naudokite įvairias pagal savo skonį). Pabarstykite jas druska bei petražolėmis ir 2-3 minutes, vis pamaišydami, pakaitinkite ant vidutinės ugnies.
Iškepusius omletus dėkite į pašildytas lėkštes, uždėkite daržovių ir perlenkite pusiau. Pagardinkite šviežiais žalumynais.
Atsiliepimai