Ingredientai

cukraus 0.5 kg
Porcijos: 10
Rabarbarų ir braškių uogienė – ypač gardi. Rabarbarai puikiai dera su obuoliais, braškėmis, avietėmis, gervuogėmis, apelsinais, citrinomis, taip pat ir karamele, vanile, medumi, cinamonu, imbieru, mėtomis. Rabarabarų ir braškių uogienė puikiai tinka su kiauliena.

Gaminimo eiga

1. Nerūdijančio plieno puode sumaišykite visus ingredientus ir maišydami virkite apie 5 minutes.

2. Išvirtą uogienę palikite pastovėti 10 minučių ir tuomet išpilstykite į šiltus ir švarius stiklainius. Juos sandariai uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Skanaus!

Receptu dalijasi IKI.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai