Ingredientai

Lengvai kreminės vištienos sriubos su morkomis ir batatais
Himalajų druska
Sviestas gabaliukas
Žalieji žirneliai
Brokoliai 1 vnt.
Saulėgrąžų daigai
Parmezano sūris
4 grūdų košė
Bistro „1 dublis“ šefas ir savininkas Deivydas Praspaliauskas šį kartą parodys Jums, kaip pasigaminti sriubą su keturių grūdų koše.

Gaminimo eiga

Į puodą dedame truputėlį sviesto, ištirpiname. Dedame keturių grūdų košę, druską, pipirus. Svieste apkepame košę, dedame žirnelius ir brokolius, įpilame truputėlį vandens. Pabaigai dedame gabalėlį sviesto, įtarkuojame sūrį, kad gautųsi vientisa masė. Lėkštėje dedame košę, ant viršaus pilame šiltą sriubą ir pagardiname saulėgrąžų daigais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba

Saldūs kankorėžiai
Reikia pasistengti
1 val.

Saldūs kankorėžiai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais