Ingredientai

Miltai 150 g
Pienas 100 ml
Druska pagal skonį
Pipirai žiupsnelis
Česnakai 3 skiltelės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Cukiniją nulupkite ir supjaustykite 1 cm storio griežinėliais. Jei reikia, išimkite sėklas.

Kiaušinius išplakite su prieskoniais, išspaustais česnakais ir pienu.

Maišant suberkite miltus.

Cukinijų griežinėlius merkite į tešlą ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis

Jūros gėrybių užkandis La paranza
Lengvai paruošiamas
30 min.

Jūros gėrybių užkandis La paranza

Velingtono kepsniai su lašiša
Lengvai paruošiamas
45 min.

Velingtono kepsniai su lašiša

Žuvienė su lašiša
Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša

Ramenas su antiena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ramenas su antiena