Ingredientai

Cukinijos (vidutinės) 1 vnt.
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 150 g
Pienas 100 ml
Druska pagal skonį
Pipirai žiupsnelis
Muskato riešutai žiupsnelis
Česnakai 3 skiltelės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Cukiniją nulupkite ir supjaustykite 1 cm storio griežinėliais. Jei reikia, išimkite sėklas.

Kiaušinius išplakite su prieskoniais, išspaustais česnakais ir pienu.

Maišant suberkite miltus.

Cukinijų griežinėlius merkite į tešlą ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba