Ingredientai
Cukinijos
200
g
Baravykai (švieži)
100
g
Bulvės
2
vnt.
Petražolių šaknys
1
vnt.
Morkos
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Pomidorai
2
vnt.
Sviestas
1
šaukštas
Grietinė
4
šaukštai
Mėsos sultinys
2.5
l
Druska
žiupsnelis
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Cukinijas ir bulves supjaustykite kubeliais. Morką ir petražolę perpjaukite į keturias dalis, po to supjaustykite plonais griežinėliais ir pakepinkite svieste. Baigiant kepti, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir dar pakepinkite.
Grybus smulkiai supjaustykite, sudėkite į verdantį mėsos sultinį ir virkite 15–20 min. Po to sudėkite pakepintas daržoves bei bulves ir dar pavirkite 15 min. Tada sudėkite cukinijas ir supjaustytus pomidorus, pasūdykite.
Patiekite su grietine.
Atsiliepimai