Ingredientai
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
sviesto
50
g
česnako
2
skiltelės
vidutinio dydžio svogūno
1
vnt.
nedidelės cukinijos
1
vnt.
IKI špinatų lapelių
30
g
malto kumino
žiupsnelis
vištienos sultinio
200
ml
bazliko lapelių
keletas
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Cukinijų sriubą galime priskirti prie vienos švelniausių. Šilkinio skonio ji itin mėgiama vaikų ir nemėgstančių valgyti aštriai. Siūlome pasigaminti cukinijų sriubą kartu su špinatais. Mums labai patiko!
Gaminimo eiga
1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir išlydykite sviestą. Jame apkepkite smulkintus česnakus ir svogūnus.
2. Sudėkite pjaustytas cukinijas ir pakepkite kelias minutes. Berkite nuplautus IKI špinatų lapelius ir prieskonius. Užpilkite sultiniu ir virkite 10–15 min.
3. Labai gerai sumalkite trintuvu.
4. Cukinijų sriubą patiekite su baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai