Atėjus cukinijų sezonui – augaliniai, paprasti ir greitai paruošiami cukinijų kepsneliai, kurie puikiai tiks pietums ar vakarienei, o gal netgi vėlyviems pusryčiams. Šie cukinijų kepsneliai yra be glitimo ir be gyvūninų produktų, tačiau skonio juose netrūksta. Prieskonius galite rinktis pagal save: puikiai tiks ir šviežios petražolės ar krapai. Tiekite su natūraliu augaliniu jogurtu.

Gaminimo eiga

1. Nuo cukinijų nusiunkiame vandenį. Svogūną ir česnaką susmulkiname.

2. Į cukinijų masę sudedame avinžirnių miltus, kepimo miltelius, priekonius, svogūnus bei česnaką. Viską labai gerai išmaišome.

3. Keptuvėje įkaitiname nedidelį kiekį aliejaus. Rankomis formuojame kepsnelius ir kepame keptuvėje iš abiejų pusių.

Skanaus!

Receptu dalijasi organizacija „Gyvi gali“ ir Sveikas Receptas

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą