Ingredientai

Vidutinio dydžio cukinija 1 vnt.
Panko džiūvėsėliai 1 pakelis
Didelis kiaušinis 1 vnt.
Smulkinti laiškiniai svogūnai 0.5 puodelio
Smulkinti krapai 2 šaukštai
Česnakų granulės 1 šaukštelis
Druska 0.5 šaukštelio
Porcijos: 6
Šiuos cukinijų kepsnelius paruošite greitai, nes jie keps orkaitėje. Kai nėra laiko ir noro stovėti prie viryklės, o taip dažniausiai ir būna darbo dieną, orkaitė visada gelbsti.

Gaminimo eiga

1. Cukiniją sutarkuojame ir išspaudžiame kiek įmanoma daugiau skysčio.

2. Į gilų dubenį suberiame nusunktą cukiniją, džiūvėsėlius, tarkuotą sūrį, smulkintus žalumynus, prieskonius ir įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome.

3. Kepimo skardą patiesiame kepimo popieriumi.

4. Iš cukinijų mišinio formuojame nedidelius rutuliukus ir dedame ant kepimo popieriaus, palikdami tarpus taip kiekvieno rutuliuko.

5. Dedame į 200 °C įkaitintą orkaitę ir kepame 30 minučių. Bekepdami kartą apverčiame.

Tinklaraštis „Skaniai sveikai“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai