Ingredientai

Vištienos filė 300 g
Cukinijos 1 vnt.
Svogūnai 2 vnt.
Morkos 2 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Prieskoninės žolelės pagal skonį
Vištienos sultinys 1 puodelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite, apiberkite druska, pipirais ir apkepkite svieste. Apkeptą vištieną sudėkite į puodą.

Morkas ir svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais ir apkepkite svieste. Supilkite į puodą ant vištienos.

Cukinijas supjaustykite mažais gabaliukais ir suberkite į puodą.

Įberkite prieskonių, įpilkite vištienos sultinio (sultinys neturi apsemti cukinijų), uždenkite dagtį ir virkite ant mažos ugnies apie 40 minučių.

Įberkite smulkintų saliero lapelių ir išmaišykite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba